Παρέμβαση στα Public του Συντάγματος

Σήμερα, Πέμπτη 14 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στα Public του Συντάγματος από συντρόφους και συντρόφισσες σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα που βρίσκεται στην 15η μέρα απεργίας πείνας. Κρεμάστηκε πανό στην πρόσοψη του καταστήματος, πετάχτηκαν τρικάκια και φωνάχτηκαν συνθήματα υπερ του απεργού πείνας και ενάντια στην κρατική καταστολή.
O Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό – δικαστικό σύστημα που λειτουργεί απροκάλυπτα ρεβανσιστικά και εξοντωτικά στο πρόσωπο του, κουρελιάζοντας ακόμη και την ίδια την αστική νομοθεσία η οποία καθιστά σαφές ότι ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει χρήση του μέτρου των κανονικών - τακτικών αδειών όπως προβλέπει ο νόμος για την άδεια εξόδου των ισοβιτών.
Είναι το ίδιο σύστημα που επιτρέπει, καλύπτει και προμοτάρει την προκλητική εργοδοτική αυθαιρεσία σε εμπορικά καταστήματα και μεγάλες επιχειρήσεις – αλυσίδες όπως τα Public, όπου -όπως έχει καταγγελθεί επανειλημμένα από εργαζόμενους, συλλογικότητες και σωματεία- επιβάλλει την απλήρωτη εργασία, τις παράνομες παρακρατήσεις μισθών, τους εξοντωτικούς ρυθμούς εργασίας, τον ασφυκτικό έλεγχο στον χώρο εργασίας, τους εκφοβισμούς και τιμωρητικά/πειθαρχικά μέτρα εναντίον όσων αντιστέκονται και διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
Το διαρκές καθεστώς έκτακτης ανάγκης που έχει επιβάλλει η ελληνική αστική τάξη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η δικαστική εξουσία και το βαθύ κράτος ΕΛΑΣ - αντιτρομοκρατικής και μυστικών υπηρεσιών επιχειρεί μέσα και από την περίπτωση του αγωνιστή Κουφοντίνα αλλά και δεκάδων άλλων περιπτώσεων την εμπέδωση του δόγματος στοχοποίησης και εξόντωσης κάθε αγωνιζόμενου απέναντι στις διαρκείς μνημονιακές πολιτικές και το φιλοπόλεμο δόγμα βαθέματος της σχέσης της χώρας με το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τον άξονα Κύπρου – Αιγύπτου – Ισραήλ. Είναι ένα μήνυμα που επιχειρούν να στείλουν σε ολόκληρη τη θιγόμενη κοινωνική πλειοψηφία που έχει συμφέρον να αντιδράσει και να ανατρέψει αυτές τις πολιτικές.
Νίκη στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα.
Να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματά του για κανονική – τακτική άδεια και κατάργηση του εισαγγελικού βέτο.
Όχι στο καθεστώς εξαίρεσης για τους πολιτικούς κρατούμενους.
Κατάργηση τρομονόμων
Ανυποχώρητος αγώνας ενάντια στην κρατική καταστολή.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ - ΣΤΡΙΕΣ

Loading...

Added:

By: soua17 (0.00)

Replies:
Your account has no permission to add replies to this thread!
Liveleak does not tolerate racist comments and attacking or impersonating members - if you do spot comments that fall into this category, please report. Please review our commenting rules here
Loading...

Liveleak on Facebook